Zutphenseweg_29_Deventer_outside_01_HF

Deventer

REBO VVE Management

Zutphenseweg 29 C-3,
7418 AH Deventer

Postbus 111,
7411 HG Deventer


T: (0570) 612 752
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-117624

Offerte aanvraag

Professioneel VvE beheer Deventer

REBO VvE beheer Deventer is gevestigd in markant kantoorgebouw L’Arc en Ciel aan de A1. Vanuit onze VvE vestiging in Deventer verzorgen onze property managementexperts het vastgoedbeheer in het zuidelijk deel van Overijssel alsmede de Veluwe.

Vanuit het VvE kantoor in Deventer beheert en verhuurt REBO VVE Management meer dan 10.000 kantoren, woningen, winkels en andere bedrijfsgebouwen. Onze VvE management specialisten ondersteunen dagelijks Verenigingen van Eigenaren in de regio Deventer. Dit doen zij door VvE’s in Deventer te adviseren en delen van het bestuur uit handen te nemen. REBO VvE Deventer ontzorgt uw Vereniging van Eigenaren door complexe taken over te nemen. Zo bespaart u tijd, geld en energie. U houdt te allen tijde de touwtjes in handen want via ons gebruiksvriendelijke online systeem heeft u altijd overzicht.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Beslis welke onderdelen van VvE beheer Deventer u aan REBO overdraagt

U beslist zelf welke taken van uw VvE Deventer u wilt uitbesteden en welke onderdelen u liever zelf beheert. Wilt u bijvoorbeeld een meerjaren onderhoudsplan voor uw VvE in Deventer laten opstellen en technisch VVE beheer uitbesteden, maar regelt u juridisch bestuurlijke zaken liever zelf? Dit is voor VvE beheer Deventer geen probleem. Wij onderscheiden verschillende VvE diensten en nemen enkel die taken over waar u zelf onvoldoende tijd of kennis voor heeft. VvE Deventer kan het volgende voor u betekenen:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

REBO maakt VvE beheer Deventer makkelijker

De organisatie van een VvE kost veel tijd. Daarnaast kunnen er binnen een VvE geschillen ontstaan waardoor VvE beheer tamelijk onplezierig wordt. De deskundigen van REBO zijn opgeleid om dergelijke taken van u over te nemen. Zo kunt u genieten van uw woning en het gebouw in plaats van bezig te zijn met de administratie en/of onenigheden. REBO is een onafhankelijke partij en zal dus niet oordelen. Onze specialisten bekijken situaties op een objectieve manier, resulterend in deskundig advies en een uiterst professionele afhandeling van zaken.

VvE beheer Deventer: geniet van wonen

Wij zorgen ervoor dat u de lusten maar niet de lasten van wonen ervaart. Bent u op zoek naar een VvE beheerder in Deventer om uw totale VvE administratie aan toe te vertrouwen? Onze experts hebben de kennis en ervaring om uw VvE beheer over te nemen. Wilt u onderdelen van uw VvE overdragen aan REBO VvE Deventer maar heeft u een contract met een andere VvE beheerder in Deventer? Maak gebruik van de gratis overstapservice. Voor vragen, meer informatie en advies betreft uw VvE in regio Deventer neemt u contact met ons op.

Meer informatie

REBO Groep is aangesloten bij: