Pand Doetinchem drukwerk-01

Doetinchem

REBO VVE Management

Plantsoenstraat 77,
7001 AB Doetinchem

Postbus 356,
7000 AJ Doetinchem

T: (0314) 36 92 90
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-117624

Offerte aanvraag

Automatisch lid van VvE Doetinchem

U wordt automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex. Alle inwoners bezitten een aandeel van het gebouw, waardoor alle leden van de VvE een taak te vervullen hebben. Een actieve VvE zorgt voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes en delen van het appartementencomplex, zoals de gevel, de lift of het dak. Alle eigenaren maken maandelijks geld over voor de gezamenlijke kosten en komen regelmatig bij elkaar om te vergaderen.

REBO VVE Management helpt u om te wonen zonder zorgen. Of u nu een specifiek onderdeel of juist het gehele proces van VvE beheer wilt uitbesteden, wij nemen u het gewenste werk uit handen. Als onpartijdige instantie voorkomen wij dat u voor hoge onderhoudskosten komt te staan. Wij voeren het onderhoud niet zelf uit, maar leveranciers worden geselecteerd in het belang van uw VvE bestuur.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Voordelen van VvE beheer

VvE beheer kan nogal wat tijd en kennis vereisen: iets wat er niet altijd is bij de bewoners. Door het VvE beheer in Doetinchem over te laten aan een externe partij, profiteert u van minder lasten en meer lusten. Daarbij houdt u de sfeer binnen de VvE goed door te kiezen voor professioneel VvE management. Wij ontzorgen u op meerdere vlakken, denk aan:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

U bepaalt zelf welke onderdelen u uit wilt besteden. Dit kan bijvoorbeeld de boekhouding zijn, de VvE administratie of het VvE bestuur. Indien gewenst verzorgen wij ook begeleiding bij groot en klein onderhoud. 

VvE beheer Doetinchem voor complete ontzorging

Voor uw VvE in Doetinchem kunt u ook kiezen voor totaal VvE Beheer. Hierbij nemen wij het complete VvE beheer voor u uit handen. Dit is een uitkomst wanneer er binnen het bestuur eigenlijk te weinig tijd is om het VvE management goed uit te voeren. U wilt natuurlijk geen (financiële) risico’s lopen doordat er achterstallig onderhoud of gebreken op gaan treden. Door te kiezen voor totaal VvE beheer Doetinchem hoeft u hier niet langer naar om te kijken en geniet u van zorgeloos woongenot.

VvE beheer uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over hoe wij ervoor zorgen dat het besturen en beheren van een VvE makkelijker, goedkoper en overzichtelijker wordt? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag de vragen die u heeft over VvE beheer. REBO Groep is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist met 11 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Meer informatie

REBO Groep is aangesloten bij: