LaagSoeren  drukwerk-01

Laag-Soeren/Dieren

REBO VVE Management

Priesnitzlaan 1
6957 DD Laag Soeren
Postbus 37, 6950 AA Dieren

T: (0314) 369290
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-155767

Contact

Totaalbeheer VvE Laag-Soeren/Dieren

Wij helpen VvE’s in Laag-Soeren/Dieren met brede dienstverlening. Zo ervaart u weer de lusten en niet de lasten van wonen.

De gemiddelde Vereniging van Eigenaren houdt twee tot vier keer per jaar een bestuursvergadering en jaarlijks de ledenvergadering. Dit lijkt allemaal simpel, maar in de praktijk blijkt dat VvE beheer veel tijd vergt. REBO VVE Management biedt u de keuze uit diverse beheermodules. U bepaalt zelf hoeveel werk u uit wilt besteden en hoeveel u zelf blijft doen op het gebied van VvE beheer.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Totaalbeheer VvE Laag-Soeren/Dieren

Wie voor totaalbeheer kiest, kiest voor een zeer compleet en uitgebreid dienstenpakket. U kunt vertrouwen op onze kennis en expertise, zodat u vrijwel geen omkijken meer heeft naar het VVE bestuur. Totaalbeheer bevat onder andere administratief- en bestuurlijk beheer, technisch VvE beheer, financieel beheer en advies. VvE Laag-Soeren/Dieren kan het volgende voor u betekenen:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

Het is ook mogelijk om enkel bepaalde diensten af te nemen. Hierdoor wordt het VvE management altijd optimaal afgestemd op de behoeften, wensen en eisen van uw VvE.

VvE bestuur: een tijdrovende taak

Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex wordt u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren. Alle inwoners hebben namelijk een aandeel van het gebouw in bezit. Hierdoor hebben alle leden van een VvE een taak te vervullen. Voor de koop van een appartement is het dan ook altijd erg belangrijk om te controleren hoe de VvE ervoor staat. Is dit een actieve vereniging met voldoende financiële middelen in de kas? Een actieve VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes en delen. Denk hierbij aan de gevel en het bijkomende gevelonderhoud, het onderhouden en repareren van het dak of de lift. Alle eigenaren dragen maandelijks bij aan de kosten en komen regelmatig bij elkaar om te overleggen.

Kies voor VvE beheer

VvE beheer is vaak complexer en tijdrovender dan veel mensen van tevoren beseffen. Door het beheer van uw VvE over te dragen aan REBO VVE Management profiteert u van onze kennis en ervaring en profiteert u van meer lusten en minder lasten. Door te kiezen voor professioneel VvE management zorgt u er daarnaast voor dat de sfeer binnen de VvE goed blijft.

Wilt u meer informatie over VvE beheer Laag-Soeren/Dieren of wenst u een offerte te ontvangen? Vul direct dit formulier in om contact op te nemen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Wij ontzorgen u op meerdere vlakken en u kiest zelf welke onderdelen van VvE beheer u uit wilt besteden.

Contact

REBO Groep is aangesloten bij: