Rotterdam

Rotterdam

REBO VVE Management

Lichtenauerlaan 122,
3062 ME Rotterdam

T: 088-2201600
E: vve@rebogroep.nl
KVK:09-117624

Offerte aanvraag

Betrouwbaar VvE beheer in regio Rotterdam

Of het nu gaat om de administratie van uw VvE of omdat u de kennis van een bouwkundige wil inzetten bij het beheer van uw appartementencomplex, REBO is uw betrouwbare partner voor VvE beheer Rotterdam.

Wij treden op als onafhankelijke partij. Wij zorgen ervoor dat uw VvE goed georganiseerd is. Om klantgericht te werken en maatwerk te leveren, is VvE beheer in Rotterdam in diverse diensten verdeeld. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk onderdeel van VvE management u overdraagt aan REBO VVE Management en blijft u uiteindelijk de persoon met de touwtjes in handen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Bepaal op welk gebied wij uw VvE beheer in Rotterdam ontzorgen

Iedere Vereniging van Eigenaren is anders. Daarom heeft u de vrijheid om een op maat gemaakt dienstenpakket samen te stellen voor uw VvE beheer in Rotterdam. Wellicht loopt het VvE bestuur op rolletjes, maar heeft u baat bij ondersteuning van een bouwkundig expert. In dat geval verzorgt REBO het technisch beheer van uw VvE: van klein tot groot onderhoud en inclusief meerjaren onderhoudsplan. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om alleen de VvE administratie, zoals het innen van de VvE bijdragen en het betalen van de facturen, uit te besteden. Op welke manier ook, wij helpen u graag.

 

REBO is uw VvE beheerder in Rotterdam

Wanneer u het VvE beheer wilt uitbesteden bent u bij REBO aan het juiste adres. Gebaseerd op de algemene belangen van uw VvE in Rotterdam en tegelijkertijd oog te hebben voor de individuele bewoners leiden wij het VvE beheer in goede banen. De kennis en ervaring op het gebied van VvE beheer zetten wij graag in om uw VvE beheer in de regio Rotterdam te optimaliseren zodat niet alleen u, maar iedereen een fijn thuis heeft.

Offerte aanvragen

Wat is een VvE?

De afkorting VvE staat voor ‘Vereniging van Eigenaren’. Dit is een overkoepelend orgaan waar u automatisch lid van wordt wanneer u een woning in een appartementencomplex aankoopt. Wanneer u eigenaar bent van een woning in een appartementencomplex heeft u niet alleen de zorg voor uw woning maar ook voor het gehele gebouw. De VvE zorgt bijvoorbeeld voor het beheer van het gebouw en dat het onderhoud aan het gebouw wordt uitgevoerd. Door het bestuur van uw VvE in Rotterdam (gedeeltelijk) over te dragen, houdt u tijd en geld over voor andere zaken.  

 

REBO Groep is aangesloten bij: