rebo-melissekade-003

Utrecht

REBO VVE Management

Melissekade 63, 
3544 CT Utrecht

T: (030) 303 10 34
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-117624

Offerte aanvraag

Overzichtelijk én inzichtelijk VvE beheer in Utrecht

Vanuit onze vestiging in de Domstad organiseren wij voor menig Vereniging van Eigenaren professioneel VvE beheer in de regio Utrecht. Wij leveren compleet of gedeeltelijk beheer van uw VvE in Utrecht. Zo ervaart u de lusten en niet de lasten van het wonen.

REBO VvE Management Utrecht is uw partner voor het beheer van uw VvE in Utrecht. Gebaseerd op uw wensen en verwachtingen nemen wij het beheer van uw Utrechtse VvE geheel of gedeeltelijk over. Dit betekent dat u ontzorgd wordt op precies die vlakken waar het nodig is. Door middel van het online systeem kunt u altijd inzien wat de status is van lopende projecten of welke informatie wanneer aan leden en bewoners is gecommuniceerd. Daarnaast worden bijeenkomsten digitaal georganiseerd in het VvE Utrecht vergaderportaal.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Maatwerk voor uw VvE in Utrecht

REBO VVE Management richt zich heel specifiek op de behoeften van uw VvE in Utrecht. Daarom hebben wij Utrechts VvE beheer onderverdeeld in categorieën. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk onderdeel van VvE management u uitbesteedt. Loopt de administratie vlekkeloos, maar zijn er renovaties op komst en ontbreekt het aan bouwkundige kennis binnen uw VvE? Dan schakelt u onze experts in voor technisch beheer. De specialisten van REBO ontzorgen u op het gebied van de volgende diensten voor VvE beheer in Utrecht:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • Innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

Geen geschillen in uw VvE Utrecht

Een Vereniging van Eigenaren vereist samenwerking en begrip. Dit kost veel tijd en energie. Sommige zaken lijken nooit opgelost te worden. Dit is waar REBO VVE Management inspringt. Als onafhankelijke partij verzorgen wij transparante en duidelijke communicatie, zowel intern als extern. Hierbij handelen wij vanuit de belangen van uw VvE. Onze financiële afdeling neemt u de VvE boekhouding uit handen en HR perfectioneert de administratie van uw VvE. Het resultaat: een gezonde VvE en optimaal woongenot voor iedereen.

VvE beheer Utrecht waar u op kunt rekenen

REBO VVE Management staat voor zekerheid. Deze zekerheid vloeit voort uit de regio specifieke kennis en ervaring die onze medewerkers in Utrecht hebben. Ons kantoor in de Domstad biedt u dan ook een lokaal gevestigd aanspreekpunt voor alle zaken omtrent het beheer van uw VvE in Utrecht. Samen bekijken we waar de knelpunten liggen en wat er nodig is om u de last uit handen te nemen. Of dit nu geheel of gedeeltelijk VvE beheer is.

Meer informatie

REBO Groep is aangesloten bij: