20221011_Businesscenter-JoniIsraeli-024-5V7A0500

Zwolle

REBO VVE Management

Zuiderzeelaan 27 
8017 JV Zwolle

Postbus 40056,
8004 DB Zwolle

T: (038) 303 16 62
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-155767

Offerte aanvraag

VvE beheer Zwolle uitbesteden

Vanuit onze VvE vestiging in Zwolle bedienen wij VvE’s in de regio met maatwerk. Dit betekent een expert in VvE Management aan uw zijde die u ontzorgt waar dit nodig is. U kiest zelf welk onderdeel van uw VvE bestuur REBO Zwolle u uit handen neemt.

Er komt een hoop kijken bij het bestuur van een VvE in Zwolle. De verschillende taken die onder VvE beheer vallen, nemen veel tijd in beslag en vereisen dikwijls kennis die u wellicht niet bezit. De property management experts van REBO VVE Management hebben verstand van zaken en nemen u het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Zwolle uit handen. De touwtjes houdt u in de handen, want via het overzichtelijke online systeem Mijn VvE kunt u precies zien hoe de zaken ervoor staan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Welke onderdelen van VvE beheer Zwolle wilt u uitbesteden?

Is er binnen uw VvE in Zwolle voldoende bestuurlijke kennis en administratieve capaciteit? Dan is het niet nodig om deze taken over te hevelen naar een VvE beheerder. Als lid van een VvE Zwolle bent u echter ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het appartementencomplex. Voor het beheer van een gebouw wordt een meerjaren onderhoudsplan opgesteld. Dit vergt bouwkundige kennis die niet altijd aanwezig is binnen het VvE bestuur. Daarom kunt u bepaalde taken aan REBO VvE Zwolle uitbesteden en overig VvE beheer zelf verzorgen.

VvE diensten Zwolle

Het REBO VvE kantoor in Zwolle categoriseert diensten op basis van de diverse taken van het bestuur van een VvE. REBO VvE beheer Zwolle ervaart dat de diensten die een VvE uitbesteedt dikwijls samenhangt met ontbrekende kennis op bijvoorbeeld bouwkundig gebied, maar het komt ook voor dat een VvE het beheer uitbesteedt vanwege onenigheid. Zo is het innen van VvE bijdragen en te betalen facturen een taak die verenigingen vaak overdragen aan REBO. Wat doet REBO VvE Management voor u?

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

Geniet van wonen met VvE beheer Zwolle

Wonen hoort fijn te zijn, niet vervelend. De specialisten op onze VvE vestiging in Zwolle zetten zich dan ook iedere dag in om ervoor te zorgen dat wonen weer genieten wordt. Of het nu gaat om technisch VvE beheer Zwolle of administratieve werkzaamheden, wij nemen de lasten weg en geven u er de lusten voor terug. VvE beheer Zwolle is een investering die zich terugverdient, omdat u tijd, geld én energie bespaart. En alle drie de dingen besteedt u liever aan iets anders, toch? Heeft u vragen over VvE beheer in Zwolle en omgeving, neem contact op met ons VvE team in Zwolle.

REBO Groep is aangesloten bij: