techniek02-1

Technisch gebouwbeheer

Technisch onderhoud voor VvE

Als eigenaar van een VvE bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw appartementencomplex. Van het vervangen van een kapotte lamp tot grote klussen zoals schilderwerk, dakonderhoud en vervanging van technische installaties.

Wonen zonder zorgen

De bouwkundige specialisten van REBO VVE-Management verzorgen alles voor u. Van klein tot groot onderhoud, van reparatie tot verbouwing en renovatie. Op basis van onze jarenlange ervaring, maken zij een meerjarenonderhoudsplanning. Zij budgetteren de kosten en spreiden investeringen, zodat ze betaalbaar zijn vanuit de maandelijkse bijdragen van de VvE-leden. Het resultaat is een gebouw dat goed en tijdig onderhouden wordt, zodat het in optimale staat blijft. En het fijne is, dat u zich daar helemaal niet druk over hoeft te maken.

24-uurs meldservice

REBO is uw eerste aanspreekpunt bij storingen en schades. Voor calamiteiten zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Spoedeisende reparaties doen wij zo snel mogelijk en ook andere reparatieverzoeken handelen wij keurig af. Via ons online systeem heeft u altijd inzicht in meldingen en de status daarvan.

Onafhankelijke specialist

Een gedegen onderhoudsplan voor groot onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw appartementencomplex. REBO VVE Management BV levert zelf geen onderhoud. Daardoor zijn wij onafhankelijk in de selectie van leveranciers. U kunt erop rekenen dat wij kwalitatief goede aannemers, schilders, installateurs enzovoorts selecteren die waar voor hun geld leveren. Onze experts zien daarop toe. Zo beoordelen zij offertes inhoudelijk en qua prijs, en controleren zij de uitvoering van het werk. Het belang van de klant staat altijd voorop. Bij ingrijpende verbouwingen proberen we de overlast voor bewoners dan ook tot een minimum te beperken. VVE’s zijn ook vrij om zelf hun partijen te kiezen. Desgewenst stelt REBO VVE Management BV andere leveranciers voor. Echter door gebruik te maken van deze leveranciers kunnen de kosten lager zijn.

Besparing op exploitatiekosten

Groot onderhoud zorgt ervoor dat uw gebouw altijd in uitstekende staat is. Zo voorkomt u acute problemen zoals houtrot, daklekkage, verstoppingen en haperende technische installaties. Op de lange termijn voorkomt u extra investeringen. Bij groot onderhoud gebruiken wij waar mogelijk duurzame materialen, die lang meegaan en onderhoudsarm zijn. Ook gaan wij na of er subsidiemogelijkheden zijn, waardoor u minder kosten hoeft te maken. REBO denkt ook praktisch mee. Zo proberen we om bij groot onderhoud van uw onroerend goed de overlast tot een minimum te beperken.

Wilt u VvE taken uitbesteden?

Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor het uitbesteden van uw technisch beheer. Vraag gerust een offerte aan. Overigens kunnen wij ook uw administratie voor u verzorgen en u op andere gebieden adviseren.

REBO Groep is aangesloten bij: