hero-kbase

Wie kan onze VvE begeleiden in een verduurzamingsproces?

Het verduurzamen van de VvE kan het treffen van verschillende maatregelen betekenen. Over het algemeen zijn dit geen standaard werkzaamheden en deze vallen zodoende buiten de beheerovereenkomst. Het is dus niet zo dat uw VvE beheerder ook verantwoordelijk is voor (het begeleiden van) het verduurzamingsproces van de VvE. Uw VvE beheerder kan uw VvE wél van advies voorzien in de te treffen verduurzamingsmaatregelen. Zij kennen uw VvE en bezitten daarnaast ook de nodige bouwkundige kennis. Zo kan uw beheerder initieel al aangeven welke verduurzamingsmaatregelen wél of juist niet raadzaam zijn.

Ook hebben zij contacten met de nodige onderhoudsleveranciers die uitgebreide adviesrapporten kunnen opstellen met betrekking tot verduurzamen óf VvE’s kunnen begeleiden bij het verduurzamingsproces. Des te gecompliceerder de werkzaamheden des te meer het aan te raden is dit door specialisten te laten uitvoeren of begeleiden.

Wilt u meer weten over verduurzamingsmaatregelen voor uw VvE? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of stel je vraag hieronder, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op

Group 1
Group 2

REBO Groep is aangesloten bij: