hero-kbase

Wat kost het uitbesteden van het VvE beheer?

Wanneer u eigenaar bent van een woning in appartementencomplex bent u, samen met de andere eigenaren, verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van uw complex. Het beheer van de VvE kan een flinke taak zijn die u liever uitbesteedt. Maar wat zijn de kosten die hieraan verbonden zijn? Wij leggen u (als VvE beheerder in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Laag-Soeren, Rotterdam, Utrecht en Zwolle) graag uit welke taken u uit handen kunt geven en wat de kosten hiervan zijn.

Welke taken wilt u uitbesteden?

De kosten van het VvE beheer zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals, bijvoorbeeld, de omvang van de dienstverlening. U mag zelf bepalen welke taken u wilt uitbesteden aan uw beheerder en welke niet. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de financiële administratie uit te besteden en het technisch beheer zelf te blijven doen.  

Andere aspecten die effect hebben op de kosten van het beheer zijn de omvang van uw VvE, de staat van het onderhoud, de mogelijke achterstand in de administratie en of u wellicht nog gebruik wilt maken van extra diensten. Gebaseerd op uw wensen kan er een persoonlijk pakket worden samengesteld.

Wat zijn de kosten van VvE beheer?

Omdat de kosten van het VvE beheer van verschillende factoren afhangt is het lastig een indicatie te geven van de gemiddelde kosten van het VvE beheer. Het uitbesteden van het beheer aan REBO VvE Management kan, wanneer er gekozen wordt voor een basispakket, al mogelijk zijn vanaf €5,00 per appartement per maand. Echter, omdat er wordt gewerkt met een minimum tarief kan de prijs per appartement wel hoger uitvallen voor de kleinere complexen. De kosten voor het beheer worden uiteraard wanneer er wordt gekozen voor een uitgebreider dienstenpakket.

Het is mogelijk om, aanvullend aan de beheerpakketen, gebruik te maken van extra diensten zoals bouwtechnische begeleiding of een extra ledenvergadering. Wij geven u graag een prijsindicatie voor het VvE Management van uw appartementencomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het beheer van uw VvE? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

 

Of stel je vraag hieronder, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op

Group 1
Group 2

REBO Groep is aangesloten bij: