Amersfoort HB18

Amersfoort

REBO VVE Management

Hanzeboulevard 18, 
3825 PH Amersfoort

T: (033) 450 26 60
E: vve@rebogroep.nl

KVK: 09-155767

Contact

Betrouwbaar VvE beheer in regio Amersfoort

REBO VVE beheer Amersfoort neemt u het werk uit handen. Zo ervaart u weer de lusten en niet de lasten van wonen. Vanuit onze vestiging in Amersfoort ontzorgen wij al vele VvE’s in de regio met maatwerk.

Als aansprekend speler op het terrein van VvE management in midden Nederland opereren wij vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging in Amersfoort nemen onze specialisten ook VvE beheer in Amersfoort op professionele wijze van u over. Om klantgericht te werken en maatwerk te leveren, is VvE beheer in Amersfoort in diverse diensten verdeeld. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk onderdeel van VvE management u overdraagt aan REBO VVE Management en blijft u uiteindelijk de persoon met de touwtjes in handen.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie?

Welke VvE diensten in Amersfoort nemen wij van u over?

Iedere Vereniging van Eigenaren is anders. Daarom heeft u de vrijheid om een op maat gemaakt dienstenpakket samen te stellen voor uw VvE beheer in Amersfoort. Wellicht loopt het VvE bestuur op rolletjes, maar heeft u baat bij ondersteuning van een bouwkundig expert. In dat geval verzorgt REBO het technisch beheer van uw VvE: van klein tot groot onderhoud en inclusief meerjaren onderhoudsplan. Voor VvE Amersfoort kunt u kiezen uit onder andere de volgende diensten:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

Het beheer van uw VvE in Amersfoort uitbesteden aan REBO

Of het nu gaat om de administratie van uw VvE of omdat u te veel tijd en energie aan de VvE boekhouding verliest, REBO is uw betrouwbare partner voor VvE beheer Amersfoort. Door het bestuur van uw VvE in Amersfoort (gedeeltelijk) over te dragen, houdt u tijd en geld over voor andere zaken. Wij treden op als onafhankelijke partij. Wij zorgen ervoor dat uw VvE goed georganiseerd is en geschillen worden voorkomen. Informatie wordt helder en duidelijk naar medebewoners gecommuniceerd en via ons online systeem bent u altijd op de hoogte.

Hoe kunnen wij uw VvE in Amersfoort vooruithelpen?

De specialisten van REBO VVE Management luisteren naar iedereen. Gebaseerd op de algemene belangen van uw VvE in Amersfoort en tegelijkertijd oog te hebben voor de individuele bewoners leiden wij het VvE bestuur in rechte banen. De kennis en ervaring op het gebied van VvE beheer zetten wij graag in om uw VvE bestuur in Amersfoort te optimaliseren zodat niet alleen u, maar iedereen weer een fijn thuis heeft.

Voor vragen of meer informatie over het uitbesteden van VvE beheer kunt u contact opnemen met ons VvE kantoor in Amersfoort.

Contact

REBO Groep is aangesloten bij: