administration

Financieel beheer

Administratie van en voor de VvE

 

Als eigenaar van een VvE heeft u een grote administratieve taak die bestaat uit:
• Maandelijkse bijdragen innen van de leden van de VvE
• Aanmaningen sturen voor te late bijdragen
• Incassoprocedures starten
• Bankrekeningen beheren
• Facturen betalen
• Geleverde prestaties beoordelen

Bij REBO VVE Management BV zijn al deze taken in vertrouwde handen. En via ons online systeem heeft u altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen van uw VvE.

Een gezonde exploitatierekening
REBO is ervan overtuigd dat een goede administratie de basis vormt voor een goed functionerende Vereniging van Eigenaren. Onze specialisten zorgen dat administratieve en financiële zaken direct en deskundig worden afgehandeld. Dat voorkomt problemen en zorgt dat we snel kunnen ingrijpen als dat nodig is. Dat levert een gezonde exploitatierekening op, die daarmee een goede basis vormt voor de toekomstige begroting.

Wilt u VvE taken uitbesteden?
Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor het uitbesteden van uw administratie. Vraag gerust een offerte aan. Overigens kunnen wij ook het technisch beheer voor u uitvoeren, en op andere gebieden adviseren.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona