algemeen

Algemeen beheer

Advies en ondersteuning voor VvE’s

 

Een Vereniging van Eigenaren behartigt grote belangen. Soms zijn die belangen tegenstrijdig en ontstaan er conflicten. Zeker dan is het fijn om advies en ondersteuning te krijgen van een onafhankelijke partij. REBO is voor VvE’s het onpartijdige aanspreekpunt, de praktische probleemoplosser en de bemiddelaar die het grote belang nooit uit het oog verliest.

Bestuurlijke ondersteuning van uw VvE
REBO geeft praktische invulling aan de bestuurlijke eisen die de overheid stelt aan een VvE. Namens het bestuur schrijven wij de VvE in bij de Kamer van Koophandel en schrijven we jaarvergaderingen (ALV) uit.

Juridische ondersteuning van uw VvE
Rondom het eigendom ontstaan soms conflicten. Of de oorzaak daarvan nu in- of extern ligt, het is belangrijk dat ze snel en adequaat worden opgelost. Daarbij is REBO uw onpartijdige aanspreekpunt. Wij komen direct in actie, wijzen partijen de weg en bieden concrete oplossingen. Zo zorgen wij voor rust binnen de VvE en het appartementencomplex, en voor tevreden bewoners. Samen met de leden wordt gekeken naar de juiste inschrijving bij de KvK.

Wilt u advies en ondersteuning voor uw VvE?
Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor onze ondersteuning op allerlei vlak. Vraag gerust een offerte aan. Overigens kunnen wij ook uw administratie voor u verzorgen en het technisch beheer voor u uitvoeren.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona