algemeen

Algemeen beheer

VvE administratie

Een gezonde Vereniging van Eigenaren zit administratief goed in elkaar. Heeft u als VvE eigenaar niet voldoende tijd om uw VvE administratie te organiseren? REBO VVE Management neemt het van u over en geeft u de tijd, het inzicht én het overzicht terug.

Zit uw VvE administratief goed in elkaar?

Een goede VvE administratie houdt in dat alle zaken, maar dan ook alle zaken, accuraat, overzichtelijk én transparant zijn. Procedures en afspraken staan zwart op wit, documenten worden altijd gestructureerd gearchiveerd en informatie wordt effectief aan bewoners gecommuniceerd. De administratie van een VvE is tijdrovend maar een administratief ongezonde VvE kost nog veel meer tijd. En uiteindelijk ook geld. REBO VvE Management neemt u de VvE administratie uit handen, waarbij de touwtjes alsnog in uw handen blijven. Onze specialisten nemen de lasten over zodat u enkel de lusten overhoudt.

Advies en ondersteuning voor uw VvE administratie

REBO VVE Management ondersteunt u op meerdere administratieve vlakken. Hierbij kunt u denken aan de organisatie van de ledenadministratie van uw VvE maar ook aan bestuurlijke ondersteuning of hulp bij juridische geschillen. Zelf beslist u welk onderdeel van uw VvE administratie u graag overdraagt aan onze specialisten, bijvoorbeeld het financieel beheer van uw VvE, en welk deel van administratief VvE management u zelf uit blijft voeren. Als onpartijdig aanspreekpunt voorzien wij u van deskundig advies met betrekking tot uw VvE administratie, precies wanneer u dit nodig heeft. Via het gebruiksvriendelijke online systeem heeft u altijd inzicht in de administratieve zaken van uw VvE.

Efficiënt administratief VvE beheer en heldere communicatie

Een gebrek aan communicatie tussen VvE-leden is een veelvoorkomend struikelblok. Wanneer bewoners niet genoeg op de hoogte worden gesteld van belangrijke administratieve punten kan dit tot geschillen leiden en wordt de VvE administratie een obstakel voor woongenot. Up to date administratief VvE beheer en duidelijke communicatie voorkomt nare situaties binnen uw VvE. REBO VVE Management zorgt voor duidelijke communicatie omtrent de VvE administratie. Notulen, begrotingen en procedures worden kenbaar gemaakt aan leden zodat iedereen altijd weet hoe de VvE er administratief voor staat.

REBO VVE Management ontzorgt u op het gebied van VvE administratie

Wij zijn gespecialiseerd in de diverse aspecten van een Vereniging van Eigenaren. Zo verzorgen wij voor meer dan 300 VvE’s de boekhouding maar nemen wij ook het technisch beheer uit handen. De uitgebreide kennis en ervaring van alles wat er bij een VvE komt kijken, zetten wij in om de administratie van uw VvE tiptop in orde maken en ook zo te houden. Dit is wat wij verstaan onder een duurzame VvE administratie: toekomstbestendig en gericht op uw belangen. Wilt u weten of uw VvE administratief gezond is of heeft u baat bij ondersteuning op administratief vlak? Neem contact op en stel uw vragen aan onze experts.

REBO Groep is aangesloten bij: