vestigingencombi

Over REBO VVE Management

Meer woonplezier met goed VvE Management

 

Bent u eigenaar van een woning in een appartementencomplex? Dan heeft u niet alleen de zorg voor uw woning, maar ook voor het complete gebouw. Voor het beheer ervan, en voor het groot onderhoud. Maar u hoeft niet alles zelf te doen. REBO kan uw appartementencomplex voor u beheren. Dat is een hele zorg minder voor u en de zekerheid dat alles goed is geregeld. 

Welke taken draagt u over?
REBO VVE Management BV beheert appartementencomplexen voor meer dan 500 Verenigingen van Eigenaren in regio Oost, Midden en West-Nederland. In elke regio houden we kantoor. Wilt u ook een expert in VvE Management aan uw zijde? In onderling overleg bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan REBO en wat niet. Bijvoorbeeld:

  • Algemeen en Juridisch
  • Administratief
  • Technisch

 Wat kost VvE Management?
De kosten voor VvE Management zijn afhankelijk van verschillende factoren. Van de omvang van de dienstverlening natuurlijk, maar ook van de omvang van uw VvE, de staat van het onderhoud en de mogelijke achterstand in administratie. Wij geven u graag een prijsindicatie voor het VvE Management van uw appartementencomplex.

Vraag offerte aan

Kwaliteitskeurmerk
REBO VVE Management is aangesloten bij de branchevereniging Vastgoed Management Nederland (VGMNL), dé branchevereniging voor Vastgoed- en VVE managers. VGM NL staat voor de kwaliteit van het vak VVE- en vastgoedmanagement. De gedragscode vormt een heldere leidraad voor de integriteit en professionaliteit van de leden. Binnen de branchevereniging zijn richtlijnen en voorwaarden gesteld om de kwaliteit van het beheer van VvE’s te waarborgen.

Daarnaast biedt VGMNL een geschillencommissie VOG (RP) waarbij REBO VVE Management is aangesloten. Deze kan geraadpleegd worden in geval van een geschil tussen VVE en beheerder.

Naast de branchevereniging VGMNL zijn ook het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en BVVB (Branchevereniging Voor VVE Beheerders) een keurmerk voor VVE beheerders.

Voor meer informatie over VGM NL verwijzen wij u naar hun website www.vgm.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij: