vestigingencombi

Over REBO VVE Management

Meer woonplezier met goed VvE Management

 

Bent u eigenaar van een woning in een appartementencomplex? Dan heeft u niet alleen de zorg voor uw woning, maar ook voor het complete gebouw. Voor het beheer ervan, en voor het groot onderhoud. Maar u hoeft niet alles zelf te doen. REBO kan uw appartementencomplex voor u beheren. Dat is een hele zorg minder voor u en de zekerheid dat alles goed is geregeld. 

Welke taken draagt u over?
REBO VVE Management BV beheert appartementencomplexen voor meer dan 500 Verenigingen van Eigenaren in regio Oost, Midden en West-Nederland. In elke regio houden we kantoor. Wilt u ook een expert in VvE Management aan uw zijde? In onderling overleg bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan REBO en wat niet. Bijvoorbeeld:

  • Algemeen en Juridisch
  • Administratief
  • Technisch

Wat kost VvE Management?
De kosten voor VvE Management zijn afhankelijk van verschillende factoren. Van de omvang van de dienstverlening natuurlijk, maar ook van de omvang van uw VvE, de staat van het onderhoud en de mogelijke achterstand in administratie. Wij geven u graag een prijsindicatie voor het VvE Management van uw appartementencomplex.

Vraag offerte aan

REBO Groep is aangesloten bij: