vestigingencombi

Over REBO VVE Management

Meer woonplezier met goed VvE Management

 

Bent u eigenaar van een woning in een appartementencomplex? Dan heeft u niet alleen de zorg voor uw woning, maar ook voor het complete gebouw. Voor het beheer ervan, en voor het groot onderhoud. Maar u hoeft niet alles zelf te doen. REBO kan uw appartementencomplex voor u beheren. Dat is een hele zorg minder voor u en de zekerheid dat alles goed is geregeld. 

Welke taken draagt u over?
REBO VVE Management BV beheert appartementencomplexen voor meer dan 300 Verenigingen van Eigenaren in midden Nederland met in de regio een kantoor. Wilt u ook een expert in VvE Management aan uw zijde? In onderling overleg bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan REBO en wat niet. Bijvoorbeeld:

  • Algemeen en Juridisch
  • Administratief
  • Technisch

Wat kost VvE Management?
De kosten voor VvE Management zijn afhankelijk van verschillende factoren. Van de omvang van de dienstverlening natuurlijk, maar ook van de omvang van uw VvE, de staat van het onderhoud en de mogelijke achterstand in administratie. Wij geven u graag een prijsindicatie voor het VvE Management van uw appartementencomplex.

Vraag offerte aan

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona