Hogehil2

REBO: VVE Beheer Amsterdam

Contact
kantoor Amsterdam

Hogehil

REBO VVE Management is uw VvE beheerder in Amsterdam. Onze experts ontzorgen uw VvE in Amsterdam op het gebied van onder andere administratie, boekhouding en technisch beheer. De touwtjes? Die houdt u in handen.

Zorgeloos in Amsterdam wonen met professioneel VvE beheer

VvE beheer kan een hoop werk opleveren. Verliest u veel tijd aan het bestuur van uw VvE in Amsterdam of ontbreekt het u aan economische of bouwkundige kennis? Onze experts nemen VvE management van u over. Om uw Vereniging van Eigenaren zo efficiënt en effectief mogelijk te ondersteunen analyseren we samen de knelpunten binnen het beheer van uw VvE in Amsterdam. Vervolgens bepaalt u welke taken u uitbesteedt. Via het gebruiksvriendelijke online systeem bent u altijd op de hoogte en behoudt u de volledige controle.

Bepaal op welk gebied wij uw VvE beheer in Amsterdam ontzorgen

REBO VVE Management levert maartwerk. Daarom hebben wij VvE beheer in Amsterdam onderverdeeld in verschillende diensten. Voor iedere dienst hebben wij deskundigen in huis. Is het financieel beheer van uw VvE tijdrovend? Dan kunt u de VvE boekhouding uitbesteden aan REBO. Ontbreekt het aan de nodige bouwkundige kennis op het gebied van onderhoud en renovatie? Wij nemen het technisch beheer van uw VvE graag van u over. Als vakkundig VvE beheerder Amsterdam bieden wij de volgende diensten aan:

  • juridisch bestuurlijke zaken;
  • opstellen meerjaren onderhoudsplannen;
  • begeleiden groot en klein onderhoud;
  • innen VvE bijdragen en betalen facturen;
  • onderhoud installaties en reparatie schades.

Gestructureerd en transparant VvE beheer Amsterdam

Voor een goed georganiseerde VvE is zowel interne als externe communicatie erg belangrijk. Om leden van het bestuur en medebewoners tevreden te stellen, treedt REBO VVE Management op als onafhankelijke partner. Wij behartigen de belangen van uw VvE in Amsterdam en zorgen ervoor dat geschillen, financiële achterstanden en onduidelijkheden voorkomen worden. Door middel van heldere en tijdige informatieverstrekking aan alle belanghebbenden zorgen wij voor een optimale en gezonde VvE.

REBO is uw VvE beheerder in Amsterdam

Wij geloven in klantgericht VvE beheer. Dit betekent dat wij naar u luisteren en uw zorgen, wensen en verwachtingen in kaart brengen. Wij vinden namelijk dat een VvE in Amsterdam geen last hoort of hoeft te zijn. Daarom ontzorgen wij uw Amsterdamse VvE daar waar professioneel beheer nodig is. Met REBO als VvE beheerder geniet u van de lusten van het wonen in de mooiste hoofdstad van Europa.

Voor vragen of meer informatie over het compleet of gedeeltelijk uitbesteden van VvE beheer in Amsterdam kunt u contact opnemen met ons VvE kantoor in Amsterdam.

Hogehilweg 17 F,
1101 CB Amsterdam

Telefoon (020) 30 31 430
KvK 09-117624
vve@rebogroep.nl

REBO Groep is aangesloten bij: